Page Nav

HIDE

Son Dakika Haberleri:

Son

Ads Place

Şanlıurfa Gap Havalimanı-Havaalanı Taksi

ŞANLIURFA GAP HAVALİMANI-HAVAALANI TAKSİ, TAKSİ ÜCRETİ SANLIURFA GAP AIRPORT TAXI AND TAXI PRICE Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Taksiler İ...

ŞANLIURFA GAP HAVALİMANI-HAVAALANI TAKSİ, TAKSİ ÜCRETİ SANLIURFA GAP AIRPORT TAXI AND TAXI PRICE Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Taksiler İç hatlar Ve Dış Hatlar terminallerinin yolcu çıkışlarının önünden hizmet vermektedir.

Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Taksi ücretleri başlangıç fiyatının üzerine km fiyatı eklenmesiyle hesaplanmaktadır.
Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan gideceğiniz yere taksi ile ulaşmak istediğinizde taksi fiyatlarını yaklaşık km üzerinden taksi şöförlerinden bilgi alabilirsiniz.

Şanlıurfa GAP Havalimanı taksilerinde günün 24 saati aynı tarife geçerlidir.

Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Taksi hizmetleri; Şanlıurfa GAP Havalimanı Taksi Hizmetleri Taşıma Kooperatifi tarafından hizmet verilmektedir.

 

Şanlıurfa GAP Havalimanı Taksi Telefon No:
0542 510 74 73
 
 

Şanlıurfa Gap Havalimanı Bilgi Telefon No:
+90 414 378 11 11
Şanlıurfa Gap Havalimanı şehir merkezine 35 km uzakta bulunmakta olup Gölgen köyü sınırları içerisindedir. Şanlıurfa Diyarbakır karayolu (E99) üzerinde bulunmaktadır. Havaalanına ulaşım yolu iyi olup yol ve hava şartlarına bağlı olarak yaklaşık özel araçla 30 dk. Havaş ile 45-60 dakika arasında sürmektedir. Şanlıurfa Gap Havaalanı'na ulaşım Özel araç, Taksi ve Havaş Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İyi yolculuklaR.

Hiç yorum yok

Yorum KURALLARI: Hakaret içerici ve kanuni olarak suç teşkil edecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Sorumluluk tamamen siz ziyaretçilere aittir.

Latest Articles