Page Nav

HIDE

Son Dakika Haberleri:

Son

Ads Place

Eyyübiye İlçesi Paylaşım Sayfası

Şanlı Urfa İlçelerinden Birisi olan Eyyübiye İlçesini gelin birlikte tanıyalım. İlçeye ataması yapılan doktor öğretmen asker polis ve diğer ...

Şanlı Urfa İlçelerinden Birisi olan Eyyübiye İlçesini gelin birlikte tanıyalım. İlçeye ataması yapılan doktor öğretmen asker polis ve diğer kamu görevlileri ile öğrenciler için alışveriş yapılacak yerler. Kiralık daireler, öğretmen evleri, misafir haneler, ev arkadaşı, Öğrenci yurtları, pansiyonlar ve oteller gibi barınma yerleri için paylaşımlar bulunmaktadır. Şanlı Urfanın bu güzel ilçesinde ikinci el eşya satan spotcular ile ev eşyaları satan magaza market gibi yerlerinde tek tek paylaşmaya çalışacaz. Sizlerde aşağıda yer alan yorumlar kısmına taleplerinizi yazabilir. Aradığınız her ne türlü ürün ve talepleriniz yazarak bir sosyal paylaşımda bulunabilirsiniz.

Eyyübiye ilçesi, Şanlıurfa' nın merkez ilçelerindendir. 12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Şanlıurfa merkez ilçesinin ikiye bölünmesi sonucu ilçe olmuştur. Eyyübiye'nin nüfusu 2019 yılına göre 379.852'dir.

Eyyübiye İlçe Belediyesine bağlı 155 mahalle bulunmaktadır.

Eyyübiye ilçemize ait tarihsel bilgiye ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

5 yorum

  1. Adres:
    Asya Mh. 5191. Sk. No:3 (800 Yataklı Devlet Hastanesi Yanı) 63200
    Eyyübiye/Şanlıurfa
    Telefon: 0 (414) 315 1 415
    E-Posta: info@eyyubiye.bel.tr
    KEP: eyyubiye@hs03.kep.tr

    YanıtlaSil
  2. Spotcular çok fazla. Bu ilçede.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar Öncelikle atanacak arkadaşlara Allah kolaylık versin , atanamayan tüm arkadaşlarımıza Rabbim sabırlar versin.

    Ş.urfa ya atanan arkadaşlarım Özellikle Haliliye Karaköprü ve Eyyübiye'ye atanacak olan öğretmen arkadaşlarıma tavsiyem Şudur ki,

    Oturacağınız Semtler Kesinlikle ama Kesinlikle Karaköprü, Ertuğrul gazi, yenişehir, emniyet caddesi Çevresinde olsun hem güvenlikli hem yaşam standartı yüksek bunun haricinde ki semtler de oturulmaz diye bir durum yok, sadece beklentilerinizin çok altında kalır, ve Ev kiralarına gelince 750 'tl den başlayıp en yüksek 1500 'tl ye kadar söylediğim semtlerde.

    YanıtlaSil
  4. hocam Alpaslan i.ö.o.

    birde ikinci el eşya bulma olanağımız nasıl.çamaşı makinesi buzdolabı,4 lü ocak, çekyat vs.ben 1,5 sene sonra eş durumu isteyeceğim için eşya getirmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 el eşya pel kolayy bulunmuyoo ancak tayini çıkan öğretmenlere denk gelirsenizz bulabilirsiz..

      Yada spotçular var orada ikinci el eşya ve sıfır ama çizik veya ezik olanlarıda alabilirisiniz uygun fiyata

      Sil

Yorum KURALLARI: Hakaret içerici ve kanuni olarak suç teşkil edecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Sorumluluk tamamen siz ziyaretçilere aittir.

Latest Articles