Page Nav

HIDE

Son Dakika Haberleri:

Son

Ads Place

Haliliye İlçesi Paylaşım Sayfası

Şanlı Urfa İlçelerinden Birisi olan Haliliye İlçesini gelin birlikte tanıyalım. İlçeye ataması yapılan doktor öğretmen asker polis ve diğer ...

Şanlı Urfa İlçelerinden Birisi olan Haliliye İlçesini gelin birlikte tanıyalım. İlçeye ataması yapılan doktor öğretmen asker polis ve diğer kamu görevlileri ile öğrenciler için alışveriş yapılacak yerler. Kiralık daireler, öğretmen evleri, misafir haneler, ev arkadaşı, Öğrenci yurtları, pansiyonlar ve oteller gibi barınma yerleri için paylaşımlar bulunmaktadır. Şanlı Urfanın bu güzel ilçesinde ikinci el eşya satan spotcular ile ev eşyaları satan magaza market gibi yerlerinde tek tek paylaşmaya çalışacaz. Sizlerde aşağıda yer alan yorumlar kısmına taleplerinizi yazabilir. Aradığınız her ne türlü ürün ve talepleriniz yazarak bir sosyal paylaşımda bulunabilirsiniz.

Haliliye İlçesi, Şanlıurfa ilinin bir ilçesidir. 12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Şanlıurfa merkez ilçesinin ikiye bölünmesi sonucu ilçe olmuştur. Haliliye'nin nüfusu 2019 yılına göre 381 bin 877'dir.

Haliliye İlçe Belediyesine bağlı 32 merkez, 137 de kırsal mahalle bulunmaktadır.

2 yorum

  1. Arkadaşlar Öncelikle atanacak arkadaşlara Allah kolaylık versin , atanamayan tüm arkadaşlarımıza Rabbim sabırlar versin.

    Ş.urfa ya atanan arkadaşlarım Özellikle Haliliye Karaköprü ve Eyyübiye'ye atanacak olan öğretmen arkadaşlarıma tavsiyem Şudur ki,

    Oturacağınız Semtler Kesinlikle ama Kesinlikle Karaköprü, Ertuğrul gazi, yenişehir, emniyet caddesi Çevresinde olsun hem güvenlikli hem yaşam standartı yüksek bunun haricinde ki semtler de oturulmaz diye bir durum yok, sadece beklentilerinizin çok altında kalır, ve Ev kiralarına gelince 750 'tl den başlayıp en yüksek 1500 'tl ye kadar söylediğim semtlerde.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle hayırlı olsun atanan arkadaşlara, bende birkaç bilgi vereyim;

    Urfa'da öyle 1+1 yada 2+1 70-80 m2 ev bulmanız baya zor çok nadir. Genellikle evler 140 m2 den falan başlıyor. Şehre yakın istiyorsanız yeni binalarda kiralar çok yüksek eski binalarda çoğu çok bakımsız iyice gezip bulmanız gerekir. Gerek küçük olması gerek fiyatların makul olması gerekse de çevrenin büyük ve güvenli olması nedeniyle Toki deki evlere bakabilirsiniz, orada 2+1 bulmanız da mümkün.

    Diğer alternatiflere gelirsek, DSİ misafirhanesi tadilatta ve kapalı idi muhtemelen hala öyle. Öğretmenevi olabilir ama yeni fiyatı 60 tl civarı ile oldukça yüksek sayılır devamlı kalmak için. Polisevi yine öğretmenevinin orada fiyatı en son 40 TL civarı idi, alternatif olabilir. Sağlık Müdürlüğü Misafirhanesi var fiyat 30 tl tabi yer bulabilirseniz. Bunlardan gayrı birçok kişinin farkına varmadığı, İl Özel İdare Misafirhanesi ve Maliye Misafirhanesi mevcut. Bunlar da yanlış bilmiyorsam 35 TL civarı.

    Eğer ben 1-2 ay sonra atanırım vs. diyorsanız Misafirhane seçimi yapmak mantıklı olur ama uzun süreli kalacaksanız hangi Misafirhane olursa olsun uzun kalışlarda sorun çıkartırlar ve sürekli arada bir çıkmanız gerekebilir. Baya bir göçebe hayatı yaşarsınız. Benim görüşüm uzun süre kalacaksanız geçici misafirhanede kalırken bir an önce ev tutun.

    YanıtlaSil

Yorum KURALLARI: Hakaret içerici ve kanuni olarak suç teşkil edecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Sorumluluk tamamen siz ziyaretçilere aittir.

Latest Articles